CONTACT Heeft u een alarm op uw tuinkantoor en bijgebouwen?

U heeft misschien uw huis op orde op het gebied van huisbeveiliging, maar heeft u nagedacht over manieren om uw tuingebouw veilig te houden en te beschermen tegen indringers?
Tuinhuizen zijn een belangrijk doelwit voor inbrekers. Bij CTB Alarms krijgen we steeds meer vragen over beveiligingsadviezen voor tuinkamers, het plaatsen van draadloze alarmsystemen en CCTV voor mancaves en tuinkantoren. Als antwoord hierop hebben we een alarmpakket zonder maandelijkse kosten of contracten dat ideaal is voor kleine woningen, kantoren, schuren, garages en bijgebouwen, samen met vele andere tips en trucs die u kunt gebruiken om uw eigendommen te beschermen.

Alarm plaatsen in uw tuinkantoor of bijgebouw?

Door de pandemie werkten velen van ons tijdens de lockdowns vanuit huis, en dit heeft gezinnen onder druk gezet om hun leefruimte aan te passen voor een kantoor aan huis. Hoewel het opheffen van de beperkingen voor sommigen een terugkeer naar het kantoor heeft betekend, blijft het ’thuiswerken’-model voor velen bestaan, en de noodzaak om een ​​meer permanente oplossing te ontwikkelen dan het gebruik van de eettafel of het zitten met een laptop op je bureau. knie is een focus geworden voor thuiswerkers.

Als antwoord hierop is er een forse toename van het aantal thuiskantoren in de tuin. Tuinkantoorruimtes bieden een speciale werkruimte terwijl u nog steeds op uw thuislocatie bent gevestigd. Buiten kantoorruimte kent vele vormen, schuurkantoor, garage verbouwingen, blokhut kantoren, tuinhuizen en tuinkamers.

Hoewel deze buitenkantoren aan huis ruimte en rust bieden buiten het eigenlijke huis, bieden tuinkantoren voldoende beveiliging voor technologische apparatuur, kostbaarheden en documentatie die gevoelige informatie kan bevatten?

Bijgebouwen, schuren, mancaves, garages en tuinkantoren bij het huis, maar verder weg van het hoofdgebouw, kunnen een doelwit zijn voor inbraken en inbraken.

Dus hoe houdt u uw kantoor aan de onderkant van de tuin veilig?
Tuinkantoorbeveiliging is iets waar we bij CTB Alarms steeds vaker naar vragen. Het type constructie en de kwaliteit van de constructie spelen ongetwijfeld een rol bij de algehele beveiliging van uw kantoorbijgebouw, maar er zijn nog steeds beveiligingsmaatregelen die hoe dan ook kunnen worden gebruikt.

Beveiligingsalarmsystemen voor tuingebouwen

Als uw nieuwe buitenkantoor aan huis speciaal is gebouwd en met veiligheid als een van de belangrijkste overwegingen, dan heeft u mogelijk een bedraad alarmsysteem geïnstalleerd of gebruikt gemaakt van een draadloze camera. Als dat niet het geval is, of als u een bestaand gebouw of structuur herbestemmingt tot kantoor, mancave of ontmoetingsruimte, dan kan een draadloos alarmsysteem achteraf worden ingebouwd.

Afhankelijk van de nabijheid van uw bijgebouw, kan het zelfs mogelijk zijn om het bestaande alarmsysteem voor huisbeveiliging dat u in het hoofdgebouw heeft, uit te breiden om nieuwe gebieden op te nemen. CTB Alarms biedt altijd verschillende beveiligingsoplossingen en advies waar deze bestaan, inclusief het upgraden, repareren of uitbreiden van uw bestaande beveiligingsalarmsysteem om aan uw eisen te voldoen.

Buitenruimtes voor thuiskantoren zijn over het algemeen vrij klein en open en door alarmsensoren op een sleutelpositie te plaatsen, worden indringers gedetecteerd. Als er in uw kantoor wordt ingebroken, gaat het alarm af en afhankelijk van uw instellingen gaat het alarm af en/of wordt u telefonisch of per sms op de hoogte gebracht.

Ramen en deuren beveiligen

Kwalitatieve ramen en deuren en een goede solide constructie maken het voor inbrekers moeilijker om toegang te krijgen tot een bijgebouw. Hoe steviger een deur is, hoe meer mogelijkheden er zijn om een ​​effectief sluitsysteem zoals een meerpuntssluiting toe te passen. Moderne, speciaal gebouwde thuiskantoren hebben meestal deuren en ramen die van vergelijkbare kwaliteit zijn en met dezelfde beveiligingskenmerken als die in huizen.

Zorg ervoor dat uw kantoorgebouw voorzien is van raamsloten voor openslaande ramen. Het vergrendelen van raamkrukken maakt het voor dieven moeilijker om een ​​raam van een schuur of kantoorpand van buitenaf te openen.

Denk aan de kwaliteit en methode van beglazing en raampartijen. Gebruik methoden die het moeilijker maken om het glas van buitenaf te verwijderen, zoals het toevoegen van glasroeden aan de binnenkant in plaats van aan de buitenkant. Kijk ook naar de toegankelijkheid en kwaliteit van scharnieren aan deuren en ramen.

Als u sloten heeft op de ramen en deuren van schuren, bijgebouwen, garages en thuiskantoren, zorg er dan voor dat u ze gebruikt en consequent gebruikt. Het kan van invloed zijn op uw verzekering als u ze ontgrendeld laat. Dit geldt ook voor alarmen. Als uw verzekeringsmaatschappij dekking heeft verleend op basis van het feit dat een bepaald type alarm het eigendom beschermt en aan het licht komt dat het niet is gebruikt, kunt u onverzekerd raken.

Een ander punt om rekening mee te houden bij het ontgrendeld laten van bijgebouwen, is de gemakkelijke toegang die het geeft aan inbrekers voor items om hen te helpen bij het inbreken in uw woning. Als u uw schuur of bijgebouw niet op slot laat, kunnen dieven toegang krijgen tot ladders of gereedschap om toegang te krijgen tot uw eigendom. Sommige gereedschappen kunnen ze discreet meenemen, maar als ze weten dat ze uw ladders kunnen gebruiken, hoeven ze niet het risico te lopen het eigendom van hun slachtoffer te naderen met een nogal opvallende reeks treden onder één arm!

CCTV en beveiligingscamera’s voor bijgebouwen

CCTV en zichtbare beveiligingscamera’s voor buiten zijn een groot afschrikmiddel voor inbrekers voor zowel huizen, buitenruimtes als bijgebouwen. U kunt kiezen voor een lokcamera of een levend en werkend CCTV-beveiligingscamerasysteem. Bij het beoordelen van uw eigendom als potentieel doelwit zullen CCTV-camera’s een factor zijn waar indringers rekening mee zullen houden. Als uw CCTV werkt, kunt u beelden vastleggen die aan de politie kunnen worden doorgegeven.

Beveiligingsverlichting buiten

Beveiligingsverlichting buitenshuis is belangrijk. Op het bijgebouw zelf kunt u veiligheidsverlichting monteren die wordt geactiveerd wanneer iemand het gebouw nadert. Beveiligingslampen met bewegingssensoren detecteren beweging en verlichten de omgeving van uw bijgebouw. U kunt ook rekening houden met de toegangsroute tot het gebouw en het kan de moeite waard zijn om ook voor deze gebieden schijnwerpers te plaatsen.

Verzekering voor uw tuinkantoorgebouw

Het beschermen van uw bijgebouw omvat ook het goed verzekeren ervan. Ga er niet vanuit dat uw woningverzekering uw bijgebouwen dekt. Als je je schuur hebt veranderd in een kantoor, kan het de moeite waard zijn om te controleren of wat daar staat, wordt gedekt door je opstalverzekering.

Bescherm zowel uw huis als uw tuinkantoor

Is uw hoofdverblijf tijdens het werken in het tuinkantoor volledig beveiligd? Als iemand uw eigendommen en uw gewoonten in de gaten houdt met het doel u op het oog te hebben voor een inbraak, dan zal het feit dat u grote delen van de dag bezig bent met uw werk boven in uw tuin in een kantoorgebouw aan huis, u niet deren. onopgemerkt gaan. Al uw inspanningen om uw tuinkantoor te beschermen zijn ongedaan gemaakt als uw hoofdhuisbeveiliging wordt verwaarloosd. Zorg ervoor dat u een effectief huisbeveiligingssysteem heeft voor uw huis en voor eventuele bijgebouwen zoals schuren, garages en kantoren.

Houd tuingebouwen goed onderhouden

Houd uw tuingebouwen goed onderhouden. Als het er stevig, goed onderhouden en goed verzorgd uitziet, gaan dieven ervan uit dat er een zekere mate van aandacht is besteed aan het beschermen van uw eigendom vanuit veiligheidsoogpunt. Als het er onverzorgd uitziet en dreigt om te vallen, is het waarschijnlijk gemakkelijk om in te breken en is het onwaarschijnlijk dat er een beveiligingsalarm is geïnstalleerd.

Grindpaden en defensieve beplanting

Gebruik grind voor paden, toegangswegen en gebieden rond bijgebouwen die u wilt beschermen. Deze maken lawaai en schrikken indringers af. Overweeg ook strategische defensieve beplanting onder ramen en plug gaten die de toegang tot uw privéruimte gemakkelijk kunnen maken. Een stekelige plant op de juiste plek kan indringers afschrikken. Eenvoudige maatregelen, zoals het controleren van hoge heggen en bomen die privacy kunnen bieden, kunnen ook waardevolle dekking bieden voor indringers om zich achter te verschuilen terwijl ze inbreken in uw eigendom. Deze maatregelen alleen betekenen niet dat u volledig veilig bent, maar ze zullen helpen.

Bewaar waardevolle spullen uit het zicht. Berg spullen op en sluit ze indien mogelijk op. Neem waardevolle spullen mee in huis als je ze niet gebruikt.

Geplaatst in: Page