• +00 (123) 456 7890
  • info@domain.com

Tips voor het vervoeren van houten tuinartikelen

Bent u van plan om binnenkort u tuin te renoveren of op te knappen, dan is een goede voorbereiding natuurlijk belangrijk u wilt immers geen tijd verspillen. Vaak wanneer de tuin wordt opgeknapt / gerenoveerd krijgt u te maken met zware materialen. Het vervoeren van deze materialen is vaak een lastige karwei waar veel zorgvuldigheid komt kijken. Ten eerste omdat u natuurlijk wilt dat uw nieuwe tuinartikelen onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen en natuurlijk is het vanwege het gewicht lastig te vervoeren. Hierom geeft stremabenelux enkele tips hoe u de klus snel kunt klaren door middel van een goede voorbereiding.

Voorbereiding

Als eerste is het belangrijk om te bepalen wat jij belangrijk vindt om te veranderen in u tuin, wilt u nieuwe bloemen of planten, of wilt u juist nieuwe tuinmeubels in de tuin hebben? Wanneer u dit voor uzelf duidelijk hebt is het de taak om hier een planning voor te maken met wat u wanneer nodig heeft. De kans is namelijk vrij groot dat u niet alle materialen gelijk nodig heeft of kunt plaatsen. Daarnaast kan de renovatie ook nog eens achterstand oplopen wanneer u niet beschikt over de juiste materialen. Probeer hierom een schema te maken van wat u wanneer wilt gaan doen om vervolgens te bepalen wat u hierbij nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen wanneer u een busje moet huren om materialen op te halen.

Busje huren

Zoals vaak voorkomt bij de renovatie van een tuin is een auto niet geschikt om alle spullen mee te vervoeren. Zeker wanneer u een nieuwe tuinset of lounge-set wilt gaan vervoeren zal het lastig zijn om dit met uw eigen auto te doen. Een oplossing hiervoor kan zijn dan om een busje te huren.

Bescherming

U wilt natuurlijk ervoor zorgen dat uw nieuwe tuinset of lounge-set zonder beschadiging aankomt op de plaats van bestemming. Om hiervoor te kunnen zorgen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het materiaal niet kan verschuiven tijdens het vervoer. Een manier om hiervoor te zorgen is door het materiaal op pallets te vervoeren. Zo zou u door middel van een foliewikkelaar de materialen op hun plaats kunnen houden/. Om deze materialen op een snelle en efficiŽnte manie met folie in te wikkelen, zou u gebruik kunnen maken van een palletwikkelaar.